Hela skolan

05.09.2017 16:03

Esbo-Grani friidrottstävlingar 5.9

Saldo: fint väder, bra sportsmannaanda och många medaljer

Tisdagen den 5:e september var det igen dags för de traditionsenliga friidrottstävlingarna mellan Esbo och Grankulla.Esboeleverna som deltar kommer från ca tio olika skolor.
Granhultsskolan hade ca 30 elever med.

Här nedan är länken med alla resultat från tävlingarna.

Resultat Esbo-Grani

IMG_3148
Resultatet var strålande. Det blev många medaljer. Det viktiga är ju dock inte medaljer och fina placeringar utan att våra elever har en god sportsmannaanda och kämpar och hejar på alla.

Det blev hela 12 medaljer och stafettvinst för Granhult i Esbo-Grankulla friidrottstävlingar 5.9!

Dubbla medaljörer blev Maximilian Bergholm, Jeanette Degert och Isabel Söderström. Andra medaljörer var Ingrid Bergring, Jennie Nerdrum, Benjamin Perander, Alexander Segersven, Saga Perander och Konni Harms. Grattis till alla fina prestationer!

I Skyttelstafetten lyckades Granhult besegra Storängens skola med minsta möjliga marginal. I den jämna kampen om att vara först över mållinjen gjorde ankaret Macke Bergholm en lyckad "gliddykning" och pokalen som senast varit i Granhult 2009 fick komma "hem" igen för ett år!
IMG_3147
IMG_3150IMG_3146